vineri, 29 ianuarie 2016

10 idei pentru a-ti infrumuseta gradina sau balconul

1. Lumanari parfumate. Aseaza cateva lumanari parfumate, cu aroma de vanilie, in niste castroane sau suporturi de lumanari si umple-le cu boabe de cafea. Caldura degajata de catre lumanari va incalzi boabele de cafea si toata casa ti se va umple cu aroma de cafea cu vanilie.



2. Bancuta in jurul copacului. Ai cumva un copac in gradina? Atunci acest proiect va fi unul foarte potrivit pentru tine. Daca te pricepi cat de cat la tamplarie, nu-ti va fi greu sa alcatuiesti o bancuta in jurul copacului, folosind cateva scanduri pe care le poti lua din orice magazin de bricolaj, cateva suruburi si niste clei. Poti sa asezi si cateva pernute pe ea si vara, vei avea un loc de odihna umbrit si confortabil.




3. Bancuta colorata. Daca ai o asemenea bancuta, vopseste-i fiecare scandura intr-o culoare vie sau pastel si vei aduce veselia la tine in gradina sau balcon.




4. Masca pentru unitatea de aer conditionat. Nu lasa aparatul sa-ti strice imaginea perfecta a gradinii sau a balconului. Confectioneaza-i din scanduri de lemn o masca si "imbraca-l". Poti aseza deasupra cateva ghivece cu plante rezistente la caldura si imediat se va integra in peisaj.



5. Candelabrul cu lumanari. Utilizeaza un cos metalic sau din lemn, pe care-l poti orna cu cristale sau alte ornamente si aseaza in el lumanari sau lampi solare. Agata-l apoi cu un lant in gradina sau in balconul tau si noaptea va lumina feeric.





6. Masuta cu plante. Dintr-un palet vechi pe care-l dezmembrezi mai intai, poti construi aceasta masuta care in centru are un spatiu in care poti pune pamant si cateva plante nepretentioase. Orneaza-le cu pietre si vei obtine o masuta si un decor indedit pentru gradina sau balconul tau.
7. Un mod ieftin de a crea o alee de intrare originala. Poti utiliza pentru acest proiect, scandurile desprinse dintr-un palet vechi, pe care le lacuiesti in prealabil.




8. Recicleaza un cauciuc vechi si transforma-l intr-un mic iaz, din gradina ta.

 

9. Aranjeaza cateva pietre in jurul plantelor sau arbustilor din gradina pentru a crea o bordura care le pune si mai mult in valoare.





10. Ce dragut! Utilizati cutiute de Tic-Tac pentru a pastra semintele de plante






sursa: Craftionary

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu