sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Căsuƫe originale (si trăznite), pentru animăluƫul tau preferat

1. Pueblo mexican. Stapanul acestui micut Chihuahua, i-a construit o casuta in stilul unui autentic pueblo mexican, cu stucaturi din lemn si podea din teracota.


2. Conac in miniatura. Designul acestei casute al carei proprietar este un pui de beagle, a fost conceput ca o copie in miniatura a casei stapanului.



3. Casa urbana. Cei doi locatari ai casutei, scot in evidenta stilul urban al acesteia. Casuta cu etaj are chiar un felinar electric de strada, iar in interior, un candelabru.


4. Casuta-hambar. Aceasta casuta construita si ornamentata in stil traditional de hambar, are doua incaperi destinate cateluselor surori, Greta si Gypsy.


5. Casuta cu gradina pe acoperis. Locuinta "eco" a catelusei Lucy, are o gradina pe acoperis, pentru a mentine spatiul racoros. Este dotata chiar cu un sistem de captare a apei de ploaie, prin intermediul unor boluri, din care apa se revarsa in cascada atunci cand ploua.



6. Casuta de pe iaz. Storm, mastiff-ul, petrece foarte mult timp in iazul stapanilor sai, fiind un mare iubitor de apa. De aceea, ei i-au construit aceasta casuta din lemn, cu balcon si o platforma desupra iazului pe care il iubeste atat de mult.



7. Casuta in stil Tudor. Aceasta casuta originala include iluminat exterior, un luminator pe acoperis, bovindou, cutie postala, iar hornul de pe acoperis este utilizat de catre stapani pentru depozitarea biscuitilor pentru caini.


8. Casuta de interior. Nu toate casele sunt proiectate pentru exterior. Aceasta casuta de interior, se armonizeaza perfect cu decorul si mobila, oferind in acelasi timp, un adapost confortabil pentru cainele familiei.


9. Casuta din carti de joc. Cartile de joc, de dimensiuni mari, sunt create din lemn si asamblate impreuna, pentru a obine o casuta de vara, extrem de originala.



10. Dublu apartament. Aceasta casuta din caramida, construita ca o anexa a casei stapanilor, este de fapt un duplex: "apartamentul" de jos este ocupat de catre cainele familiei, iar cel de sus, de catre pisica. Puteti incerca asa ceva, dar numai daca cei doi locatari sunt in relatii amiabile.

sursa: diynetwork

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu