marți, 2 februarie 2016

5 sfaturi utile pentru astazi


10 utilizari istete ale pliculetelor de silicon din cutia de pantofi Iata la ce mai poate fi utilizat:pune 1-2 pliculete in sertarul cu actele si documente importante. Vor sta in siguranta si nu vor prinde umezeala; pot proteja albumele si fotografiile vechi, pe suport de hartie; aranjamentele din flori uscate vor dura mai mult daca vei plasa cateva pliculete printre ele; daca ai scapat mobilul, sau alt obiect electronic in apa, pune langa el cateva pliculete care vor atrage apa din interior si le vor face functionale din nou; le poti pune si in caseta de bijuterii pentru a fi siguri ca nu vor fi afectate de umezeala; poti preveni umezeala din cala avionului care iti poate afecta bagajul, punand in geamantan cateva pliculete de silicon; pot fi de ajutor in eliminarea umezelii din rucsacul de sala si ajuta si la eliminarea mirosului neplacut al echipamentului, informeaza Libertatea.

"Medicament" natural anti-colesterol. Acest ulei e mai sanatos decat cel de masline Uleiul de porumb scade colesterolul mai eficient decat uleiul de masline extravirgin, modificarile valorilor putand fi remarcate atat in ceea ce priveste colesterolul total, cat si cel "rau". Efectul se datoreaza partial sterolilor, lipide simple cu rol in reducerea colesterolului si bogati in acizi grasi cu efecte benefice asupra organismului. Uleiul de porumb contine de patru ori mai multi steroli decat uleiul de masline extravirgin. Oamenii de stiinta au efectuat un studiu cu participarea a 54 de persoane, barbati si femei. Unii dintre acestia au primit cate patru lingurite de ulei de porumb, iar altii, patru lingurite de ulei de masline, adaugate la mancare sanatoasa, anunta Doctorul Zilei.

Gel antibacterian homemade cu ingrediente naturale Mainile curate sunt cea mai simpla metoda de a ne pastra in parametrii normali sanatatea, insa nu de fiecare data reusim sa ni le pastram ingrijite. Iata care sunt ingredientele necesare pentru gelul antibacterian: 5-10 picaturi din ulei esential de lavanda; 30 de picaturi de ulei esential de arbore de ceai (cu 0,5 la suta concentratie); O lingura de esenta de nucul vrajitoarelor (hamamelis); 230 grame de aloe vera pura; Un sfert de lingura de Vitamina E. Amestecati uleiurile esentiale si Vitamina E intr-un mic bol de sticla sau in orice alt recipient ceramic sau de sticla. Adaugati apoi uleiul esential de hamamelis si amestecati din nou. Tot continutul adaugati-l peste gelul de aloe vera si amestecati foarte bine. Puneti continutul intr-un recipient gol si agitati inainte de utilizare, scrie Unica.

Ce poti face cu cojile de lamaie. 5 intrebuintari mai putin cunoscute Atenueaza petele de batranete - Acele pete mai inchise la culoare decat restul pielii au inceput deja sa-si faca de cap? Daca abia incep sa se formeze, deci nu au inca acea culoare maronie inchisa, sunt sanse sa scapi de ele. Pentru aceasta, freaca-ti pielea pe zonele respective cu coaja de lamaie de 2-3 ori pe zi. Acestea se vor atenua cu fiecare zi care va trece si in maximum o luna vor disparea complet. Elimina matreata - O proprietate mai putin cunoscuta a cojii de lamaie este aceea ca poate indeparta eficient matreata. In acest scop, taie marunt cojile de la 1-2 lamai si maseaza-ti temeinic pielea capului. Sunt necesare mai multe utilizari pentru ca matreata sa fie eliminata complet, dar, de regula, la capatul unei luni aceasta problema este rezolvata, integral pe Avantaje.

Invata sa ceri ajutor Sa ai nevoie de sustinere, nu inseamna neaparat ca te afli pe o pozitie inferioara. De multe ori incercam sa ne descurcam singure, evitand sa cerem ajutor. Iata cum poti depasi acest blocaj. Nu ai superputeri - Sa fii independent si autonom este de dorit si totodata de admirat. Acest lucru insa, nu intra in conflict cu nevoia de a fi ajutat din cand in cand. Ai incredere - In mod eronat, poti trai cu impresia ca oamenii te vor judeca daca ai nevoie de ajutor sau te vor desconsidera. Este o perceptie care ne limiteaza in actiune, in primul rand. In multe situatii am reusi mai bine cu ajutor sau cu munca in echipa. Cu siguranta ai in jurul tau persoane in care poti avea incredere si care te cunosc suficient de bine incat sa le poti vorbi deschis, scrie Psychologies. 
preluare: Hotnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu