Pentru ca ieri a fost o vreme superba, aproape de primavara, am preferat sa iesim si sa cutreieram dealurile din apropierea orasului.
Cand ne-am intos dupa cateva ore, ne-a fost foame si cum n-avea rost sa pierdem tipul, am optat pentru paste. Iata ce-a iesit:
Timp de preparare: 10 - 12 minute
Ingrediente pentru 3-4 portii:
- 500 g tagliatele (sau alte paste, dupa preferinta fiecaruia: fusilli, spaghetti, pappardelle, etc.)
- 150 g gorgonzola picante
- 200 ml smantana pentru gatit
- 3-4 linguri parmezan ras
Mod de preparare:
Pastele se fierb al dente in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj.
In paralel, intr-un vas (tigaie) suficient de incapator, se topeste branza in smantana pentru gatit.
Se adauga parmezanul si se amesteca toata compozitia pentru a se omogeniza.
Se servesc fierbinti, cu putin parmezan pe deasupra.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu